Detectivi particulari Unitpol Detective - Despre noi

Detectivi particulari Bucuresti

Detectivi particulari cu o misiune

Unitpol Detective este marca sub numele căreia îşi desfăşoară activitatea Cabinetul individual de detectivi particulari “Postelnicu Florin Cristian” împreună cu echipa de specialişti cu care colaborează. Cabinetul nostru este situat intr-o zona usor accesibila din Bucuresti (Soseaua Vergului, sector 2), insa va stam la dispozitie cu o prima consultatie gratuita, atat telefonic, cat si online.

Unitpol Detective işi propune să fie diferită faţă de ceilalţi investigatori şi detectivi privati disponibili pe piaţa românească. În a fi diferiţi înţelegem să oferim un nivel superior de servicii de investigatii private şi o experiență mai bună pentru clienții noștri. Pentru îndeplinirea acestei misiuni, ne bazăm atât pe priceperea, experienţa şi talentul investigatorilor nostri privati, cât şi pe relaţiile de colaborare cu experţi şi specialişti din domenii diverse.

Am format aşadar o echipă completă formată din detectivi particulari, specialişti în efectuarea  anchetelor şi analişti de informaţii. Oamenii noştri sunt aleşi atât pentru aptitudinile şi cunoştintele investigative, cât şi pentru experienţa pe care o deţin în obţinerea şi strângerea de probe utile clientului.

De ce sa alegeti detectivii Unitpol Detective

Alegând Unitpol Detective, apelaţi la serviciile unor profesionişti cu peste 10 ani de experienţă în arta investigaţiilor private. Iată câteva motive în plus:

  • consultanţă GRATUITA pentru toţi clienţii, indiferent dacă doriţi sau nu să ne încredinţaţi cazul Dvs.
  • detectivi privati (particulari) dedicati 100% cazului preluat
  • discreţie absolută: subiectul investigat nu va ştii că face obiectul unei investigaţii
  • confidenţialitate înainte, în timpul şi după finalizarea investigaţiei: informaţiile primite de la Dvs., precum şi informaţiile noi obţinute de detectivul particular dedicat nu vor ajunge niciodată la altă persoană în afară de Dvs.
  • servicii de investigaţii private complete, acordate deopotrivă companiilor, instituţiilor financiare, caselor de avocatură, companiilor de asigurări, societăţilor de recuperare creanţe şi persoanelor fizice.
  • metode şi tehnici de investigaţii moderne
  • comunicare proactivă cu clientul: vă spunem cum vă putem ajuta, care sunt resursele implicate în rezolvarea cazului, când va fi finalizat acesta, când şi cum veţi obţine probele, costul total al cazului etc.
  • sfaturi, sprijin şi ajutor din partea detectivilor particulari în vederea recomandării celor mai buni specialişti din domenii diverse (ex. avocaţi, psihologi, contabili, auditori etc.)
  • furnizare de probe şi evidenţe complete
  • deschidere pentru negocierea unui tarif accesibil clientului, care să permită obţinerea de rezultate calitative, în cel mai scurt timp posibil

Detectivi particulari in Bucuresti si in tara

Oferim servicii de investigaţii private atât în Bucuresti, cât şi în alte localităţi din ţară şi străinătate, în baza colaborării cu agenţii partenere.

Sunaţi-ne şi discutaţi cu toată încrederea cu un detectiv particular Unitpol Detective! Dacă doriţi să discutăm faţă în faţă, vă aşteptăm în cabinetul nostru privat situat într-o zonă uşor accesibilă din Bucuresti.

Indiferent de opţiune, veţi primi cel mai bun sfat potrivit situaţiei Dvs. Garantăm tot sprijinul, suportul şi confidenţialitatea pe toată durata investigaţiei şi după efectuarea acesteia.

Cum am devenit detectivi particulari

Povestea noastra:

Înainte de a deveni detectiv particular, Cristian era jurnalist de investigaţii pentru mai multe publicaţii din presa românească. În activitatea pe care o desfăşura, culegea informaţii, investiga şi construia probele necesare efectuării unei anchete jurnalistice sau scrierii unui articol.  

Dar mai observa ceva: nevoia de informaţii a oamenilor, dorinţa de a şti ce se întamplă în jurul lor, curiozitatea, incertitudinile şi dubiile cu care se confruntau în viaţa personală şi profesională şi lipsa ajutorului în a obţine răspunsuri. Aşa a decis să devină detectiv particular. În scurt timp, a făcut toate demersurile necesare şi a înfiinţat Cabinetul de detectivi particulari ce îi poartă numele.

Şi totuşi lipsea ceva: o echipă. Cea cu care să ofere o gamă cât mai variată de servicii profesionale de investigaţii private, în care fiecare om să fie specializat pe o ramură de activitate. Aşa s-a născut Unitpol Detective. Ca o echipă, ca un brand sub umbrela căruia cei mai experimentaţi detectivi privati şi specialişti din diverse domenii conlucrează în scopul îndeplinirii obiectivului vizat de client.

Sunt oameni care au lucrat în sistemul de siguranţă naţională, care au în spate sute de anchete de cercetare şi urmărire penală, operaţiuni de supraveghere operativa şi poate doar câteva mii de investigatii sub acoperire. Sunt şi oameni care doar analizează informaţiile obţinute de către detectivii particulari. Toţi însă sunt inspiraţi de un singur gând: aflarea ADEVARULUI.