Protectie informativa pentru companii

Protectie operativa si supraveghere operativa pentru companii

Serviciile de supraveghere operativa pentru companii  furnizate de un detectiv particular experimentat va pot pune la dispozitie probele necesare daca suspectati ca unul dintre angajatii dvs., persoanalul contractual sau alte persoane care au legatura cu firma dvs, actioneaza ilegal sau impotriva intereselor companiei. Daca doriti dovezi discrete ale actiunilor desfasurate de acestia, atunci detectivii particulari Unitpol Detective va pot ajuta.

Protectie operativa si Supraveghere operativa corporate

Zonele de actiune unde supravegherea operativa corporate poate oferi solutii sunt:

Implicarea alaturi de companii concurente a angajatilor

Daca un angajat al companiei lucreaza/coopereaza cu alta companie concurenta, atunci aceasta poate afecta compania dvs atat din prisma conflictului de interese posibil existent in plan juridic, cat si din punctul de vedere al furtului/ transferului de date si informatii de la compania dvs. catre compania concurenta. Serviciile de supraveghere operativa pot furniza in aceste cazuri probe foto si/sau video cu privire la activitatea desfasurata.

Concediu medical fraudulent

Exista numeroase cazuri in care angajati din cadrul companiei obtin de la medic aviz pentru concediu medical fara sa fie intr-adevar bolnavi si sa se impuna aceasta masura , insa compania ii plateste salariu aferent, asigurari medicale, etc. Totodata, acestia pot lucra in alta parte in aceasta perioada, astfel primind doua venituri. Acest lucru poate afecta nu doar financiar activitatea companiei, dar poate fi si ilegal.

Activitati ilegale suspectate

Daca persoana in cauza este implicata in activitati ilegale cum ar fi contrafacere de bunuri, furtul de proprietate sau alte activitati ilegale, acestea pot avea un impact negativ asupra companiei. Desfasurata in mod profesionist, supravegherea operativa poate oferi probe si dovezi in vederea stoparii activitatilor ilegale si aducerea in fata justitiei a persoanelor implicate.

Ore de lucru nelucrate

Orice angajat sau persoanalul contractat poate sustine ca a prestat programul normal de lucru, fara insa sa fi lucrat efectiv. Spre exemplu, agentii de vanzari implicati in vizitarea clientilor ca parte a activitatilor zilnice pot minti cu privire la unde au fost si ce au facut. Efectele care pot aparea in aceste cazuri sunt pierderi ale clientilor si prin urmare a veniturilor companiei,

Spionaj economic

Spionajul economic sau industrial este definit de activitati precum furtul secretelor unei companii sau supravegheri tehnologice in scopul furtului de date si informatii.. Informatiile transferate catre o alta companie concurenta, pot face diferenta intre succes si esec. Daca secretele unei companii sunt furate sau informatii “sensibile” ajung la concurenta, balanta succesului poate inclina serios in favoarea acesteia. Unitpol Detective va poate ajuta sa inlaturati riscurile spionajului economic.

Furturile din companii

Cabinetul de detectivi particulari Unitpol Detective ofera servicii complete de investigatii private ale furturilor din companii, indiferent de natura acestora (furturi de bunuri sau furturi de date / informatii). Pentru informatii despre investigatiile efectuate in cazuri de furt din companie, vedeti pagina Investigarea furturilor din companii.