Investigatii matrimoniale

Investigarea stilului de viata al partenerului

Suspectati ca partenerul de viata va insala? Sau ca pariaza la jocurile de noroc si pierde bani din veniturile familiei? Adevarul poate fi dureros, dar traind cu suspiciune si frica, poate fi si mai dureros.

Un detectiv privat Unitpol Detective va poate ajuta sa descoperiti adevarul si sa inlaturati indoielile care va tulbura.  Detectivii nostri particulari dau dovada de discretie absoluta si compasiune in tratarea unor astfel de probleme sensibile, furnizandu-va in acelasi timp probe de necontestat in situatia cu care va confruntati.

In cele mai multe cazuri, suspiciunile ca partenerul de viata este infidel apar in urma unor schimbari in comporamentul acestuia. De aceea trebuie sa stiti sigur daca aceste schimbari sunt nevinovate sau nu. In unele cazuri, sunteti sigur ca partenerul de viata va insala, in altele este posibil sa va inselati si sa fi interpretat gresit comportamentul acestuia. In ambele cazuri insa, aveti nevoie de dovezi pentru a inlatura orice suspiciune si ingrijorare:

Cateva semne potentiale de infidelitate

  • partenerul (partenera) petrece foarte putin timp acasa
  • pare sa lucreze pana tarziu foarte des
  • observati schimbari notabile de comportament cand vorbeste la telefon
  • nu raspunde la telefon cand sunteti in preajma sau nu va raspunde cand sunati
  • petrece in mod neobisnuit foarte mult timp in fata calculatorului, de obicei pe retele de socializare (ex. Facebook) sau pe canalele de comunicare (ex. Messenger), schimba display-ul computerului cand intrati in camera
  • nu mai prezinta interes fata de momentele intime
  • va ignora sau are o atitudine de nepasare

Acestea sunt doar cateva din multele semene ca partenerul de viata poate avea o aventura.

Daca treceti printr-o astfel de situatie ingrata, contactati-ne si dati-ne cateva detalii. Vom incerca sa va ajutam pentru a va gasi linistea sufleteasca pe care o meritati. Serviciile noastre de investigatii si cercetari in problemele maritale ofera un standard inalt de profesionalism, fiind  discrete, adaptate fiecarui client in parte si furnizandu-va dovezile de care aveti nevoie.

Ce probe va va furniza detectivul privat

La finalul investigatiei, detectivul privat care va prelua cazul Dvs. va va furniza un raport detaliat de investigatii, incluzand inregistrari audio-video editate pe suporturi optice (DVD, CD),  fotografii, precum si alte mijloace de proba relevante pentru caz.

Investigatii premaritale/prenuptiale

Cunosti cu adevarat  persoana care iti va fi partener de viata ? – Ar trebui!

Profesionalismul, resursele si experienta detectivilor Unitpol Detective va pot ajuta sa aflati raspunsul la aceasta intrebare. Suntem specializati in investigatigarea trecutului si prezentului unei persoane, aceasta putandu-va ajuta in luarea celei mai corecte decizii atunci cand intrati /doriti sa faceti un pas decisiv intr-o relatie.

Fie ca aveti nevoie de date despre trecutul unei persoane, despre educatia pe care sustine ca o are sau doriti sa documentati activitatile curente pe care le desfasoara, un detectiv privat Unitpol Detective va poate furniza raspunsurile de care aveti nevoie.