Mystery shopping (client misterios/cumparator sub acoperire)

Mystery shopping (client misterios/cumparator sub acoperire
Unitpol Detective ofera servicii profesionale Mistery shopping  tuturor companiilor interesate de realizarea unei evaluari corecte a calitatii serviciilor pe care le ofera clientilor si a gradului de satisfacere a acestora. Detectivii nostri particulari (clientii misteriosi/cumparatorii sub acoperire) vor identifica unde anume exista probleme in interactiunea cu clientii, astfel incat sa puteti lua cele mai corecte decizii pentru obtinerea rezultatelor dorite si cresterea vanzarilor. Un client misterios / cumparator sub acoperire Unitpol Detective detine cunostintele,  experienta si profilul  necesare realizarii unei evaluari imparţiale a obiectivelor de Mystery Shopping.

Servicii Mystery shopping

Detectivii Unitpol Detective efectueaza investigatii tip Mystery Shopping adaptate cerintelor si nevoilor oricarei companii, domeniile noastre de actiune cuprinzand:

  • Performanta angajatilor
  • Analiza Point-of-Sale (analiza satisfactiei clientilor la punctele de vanzare)
  • Testarea scenariilor strategice pentru actiunea de Mistery Shopping.

Cabinetul nostru de detectivi particulari colaboreaza cu diverse companii de dezvoltare organizationala, companii de consultanta in management, training si firme de recrutare. Cu sustinerea acestora, oferim clientilor solutii complete pentru cresterea performantelor in relatia cu clientii si pentru cresterea vanzarilor.

Serviciile noastre de Mystery shopping sunt oferite in principal firmelor din Bucuresti, dar functie de cerintele specifice ale clientilor si amploarea estimata a operatiunilor, furnizam servicii si in tara.

Angajati un client misterios / cumparator sub acoperire Unitpol Detective si aflati daca angajatul dvs. dovedeste profesionalism in relatia cu clientul! Pentru mai multe detalii, contactati-ne telefonic sau completand formularul de Contact!