Investigatii procese civile pentru avocati

Investigatii private in procese civile
Unitpol Detective ofera servicii de investigatii private pentru avocati in vederea obtinerii de probe in cazurile pe care le reprezinta. De la inceputul unui caz si pana la finalul sau, detectivul privat Unitpol Detective va obtine informatii cruciale pentru succesul dumneavoastra in sala de judecata. Ne ocupam de toate aspectele legate de investigatii civile, acestea incluzand:

 • Identificarea martorilor - În orice caz civil, identificarea potentialilor martori este o parte importantă in stabilirea unei strategii castigatoare. Economisiti timp si lasati acest aspect in seama detectivilor nostri.
 • Localizarea martorilor si a altor persoane care prezinta interes in cauzele civile - Noi folosim cele mai eficiente metode de investigare si baze de date disponibile pentru a localiza majoritatea persoanelor cautate.
 • Audierea martorilor - Fiecare martor răspunde la abordarea care i se potriveste cel mai bine.Detectivii particulari Unitpol Detective au o bogata experienta in audieri, sunt capabili sa inteleaga de ce anume este nevoie de la fiecare martor si sa dezvolte cele mai bune strategii de atingere a obiectivelor pe care fiecare caz le are. Audierile sunt rezumate prin prezentarea unui raport de audiere scris. De asemenea, pozitia martorilor la producerea evenimentelor este documentata in scris sau prin inregistrari in format audio sau video, dupa caz.
 • Gestionarea cazurilor de investigare: Un avocat are nevoie de cineva care poate vedea directia in care un caz o ia , de a o valorifica si în cele din urmă de a sti ceea ce este necesar pentru proces.  Avem experiență în rezolvarea cazurilor de mari dimensiuni pentru clienții noștri avocati, aceasta permitandu-i avocatului să se concentreze pe strategia de caz.
 • Efectuarea de investigatii de faptAcordam o atentie deosebita intrebarilor  la care aveti nevoie de raspunsuri. Vom efectua investigatiile necesare si vom oferi raspunsuri complete si directe, sustinute de probe. 
 • Localizarea bunurilor – Localizam cu eficacitate bunurile personale si activele unor business-uri.
 • Revizuirea documentelorStim  ce sa cautam si sintetizam  documentele într-un mod care va economisește timp.
 • Focusarea si restrangerea sferei de descoperire: Putem furniza informații de fond despre  martori  și celelalte părți ale unui caz. Putem furniza informații pentru a infirma sau confirma anumite aspecte legate de cazurile pe care le reprezentati, detectivii nostri particulari identificand  informatiile de care este nevoie si care sunt cele mai bune surse de informatii.
 • Efectuarea de investigatii de fond (Background check)Efectuam verificarea  background-lui persoanelor pentru care exista interes in cauzele civile, in vederea descoperirii trecutului personal, profesional, financiar, civil si penal al acestora.
 • Documente și dovezi recuperabile: Daţi-ne o listă cu documentele de care aveți nevoie.Detectivii particulari Unitpol ştiu să obţină documentele necesare şi le vor certifica în cel mai scurt timp posibil.
 • Consultanta in cauzele penale pe care le reprezentati: Potrivit legistatiei romane, detectivului  particular ii este interzisa efectuarea de investigatii in cauzele penale instrumentate de catre organele judiciare. Cu toate acestea, putem oferi servicii de consultanta si sprijin in pregatirea cazului pe care il reprezentati in vederea strangerii si administrarii celor mai utile probe in favoarea clientului dumneavoastra.

Unitpol Detective dispune de detectivi privati cu o bogata experienta in activitatea de investigatii si cercetare penala, acestia beneficiind de sprijinul si cunostintele celor care isi desfasoara activitatea in cadrul organelor de politie.