Supraveghere operativa

Serviciile de supraveghere operativa pot fi uneori cea mai buna optiune atunci cand aveti nevoie sa determinati care sunt activitatile pe care le desfasoara o persoana. Supravegherea operativa se poate derula pe o perioada scurta de timp (cateva ore) sau pe perioade mai lungi  (zile, saptamani) depinnzand de circumstantele fiecarui caz. Aceasta operatiune consta in monitorizarea si urmarirea discreta de catre un investigator/detectiv particular a unei persoane (subiectul) fara ca aceasta din urma sa fie constienta ca este urmarita.

Cand este utila supravegherea operativa:

  • Pentru a confirma activitatile unei persoane si contactele pe care le are
  • Pentru a localiza locul de munca si adresa unde locuieste o persoana
  • Pentru a documenta stilul de viata al unei persoane
  • Pentru a investiga beneficiile obtinute in urma unei fraude
  • Pentru a documenta abuzul de alcool si droguri ale unei persoane
  • In cazurile de infidelitate (vezi Investigatii matrimoniale)
  • Supraveghere companii

Oferim servicii profesioniste de supraveghere operativa

Supravegherea operativa este o operatiune care necesita competente si abilitati speciale din partea detectivilor particulari care o efectueaza. De aceea, la Unitpol Detective utilizam cei mai buni specialisti, cu o vasta experienta si special antrenati sa desfasoare aceasta activitate in scopul obtinerii celor mai concludente probe pe teren. Utilizam de asemenea tehnologie avansata  si unele din cele mai eficiente echipamente  disponibile pentru efectuarea supravegherii asupra vehiculelor in miscare, persoanelor care se deplaseaza pe jos sau obtinerii probelor din spatiile inchise (cladiri, cluburi, baruri, etc).

La Unitpol Detective suntem capabili sa initiem si sa finalizam o operatiune de supraveghere obtinand probele necesare (ex. fotografii, inregistrari audio-video), fara ca subiectul sa isi fi dat seama de existenta noastra. Acest aspect este foarte important in scopul protejarii identitatii noastre si a securitatii/secretului clientului nostru.  Detectivul nostru particular va discuta cu clientul mai multe optiuni de supraveghere operativa si va sugera cele mai eficiente modalitati de efectuare a acesteia in baza experientei si cunostintelor noastre.

Contactati echipa noastra de supraveghere operativa pentru informatii si asistenta personalizata.